Nowotny Architecten
Delft

Bureauomschrijving

Nowotny Architecten is opgericht in 1999 en werkzaam op het gebied van architectuur, stedenbouw, interieur en meubelontwerp. Alexander Nowotny heeft als architect ruim twintig jaar ervaring. In principe worden alle met een opdracht samenhangende werkzaamheden binnen het bureau uitgevoerd en eventueel kunnen onderdelen naar behoefte worden uitbesteed. Hierdoor kan voor iedere bouwopgave een hoog kwaliteitsniveau binnen de gestelde tijd en budget worden gegarandeerd. Nowotny Architecten heeft bewezen innovatieve oplossingen geïntegreerd te kunnen toepassen in een verscheidenheid aan bouwprojecten. De architectonische kwaliteit en de optimalisatie van gebruiks- en belevingswaarde staan hierbij voorop.

Referentieprojecten

De Landerij - Roosendaal (NB) (2006)
  • Over dit project
    63 Vrijstaande woningen in de landelijke bouwstijl welke herkenbaar is door het gebruik van klassieke ruimte, vorm en materialen. Dit zie je terug in de kapvorm, veranda’s, erkers met balkon en luifels. Zo ook in het materiaal en kleur gebruik. Natuurlijke kleuren voor baksteen en dakpan.
ABF Terrein - Wassenaar (2007)
  • Over dit project
    Realisatie van 21 vrijstaande en geschakelde woningen. De locatie vroeg om een bijzonder planaanpak met een hoogwaardig woonconcept en architectuur. De sfeervolle omgeving met veel groen en water heeft als inspiratiebron gediend voor landelijke woningen met een sterke relatie tussen binnen en buiten.
De groene Kreken - Poeldijk (2012)
  • Over dit project
    26 woningen waarvan 10 vrijstaande en 16 2-onder-1-kap-woningen. De eerste woningen zijn in de zomer van 2012 opgeleverd. De woningen zijn ontworpen in jaren ’30 stijl met toepassing van decoratief metselwerk en betonelementen. Het geheel is geïnspireerd op de architectuur van Frank Lloyd Wright.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88