MAS architectuur
Hengelo

Bureauomschrijving

In meer dan 145 jaar heeft dit bureau ervaring opgedaan op het gebied van architectuur en stedenbouw. Onze professionals staan van het begin van het ontwerpproces tot aan de oplevering met een hedendaagse allesomvattende aanpak voor u klaar. Architectuur is dienstbaar aan de mens. Er moeten mensen wonen, werken en verzorgd worden. Met onze brede ervaring kunnen wij uw wensen omzetten in werkelijkheid. Vanaf de eerste schets en gedurende het ontwerp en de uitvoering houden wij u op de hoogte van de kosten. Wij beschermen u tegen valkuilen en mogelijke tegenvallers. Kennis van regelgeving en diplomatie is hierbij onontbeerlijk. Daarnaast hebben wij een onderzoekende houding ten aanzien van materialen, energie, constructie en duurzaamheid.

Referentieprojecten

Silverveld - Hengelo (Ov) (2011)
  • Over dit project
    Op de grens tussen stad en platteland wordt de woonwijk Silverveld gerealiseerd met 57 woningen. Tussen de oude houtwallen en hoge bomenrijen is een karakteristieke wijk gebouwd. De samenhang in de wijk wordt bereikt door de materiaalkeuze en enkele bouwkundige details die in elke woning terug komen. Details passend in het Twentse landschap
Villa Caroline - Driebergen (2010)
  • Over dit project
    In de bosrijke omgeving van Driebergen heeft MAS architectuur 7 statige woningen ontworpen. De woningen kenmerken zich door de bloemkozijnen en franse balkons. Elke woning is ontworpen naar de individuele wensen van de bewoners.
Sterrenbuurt - Hengelo (Ov) (2011)
  • Over dit project
    MAS architectuur was in dit plan verantwoordelijk voor zowel de stedenbouwkundige invulling als ook de architectuur van de woningen. Door het introduceren van luifels en het gebruik van witte keimvlakken in de gevel ontstaat er in het straatbeeld een samenhang, maar blijft de individuele woning duidelijk afleesbaar.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88