BBVH Architecten BV
Rotterdam

Bureauomschrijving

BBVH Architecten is een Rotterdams architectenbureau opgericht door Joris van Hoytema. BBVH heeft een voorliefde voor bijzondere projecten. Projecten waar alles samenkomt en de woonervaring centraal staat. Wij willen graag woningen ontwerpen die eigentijds, doelgericht en uniek zijn. Woningen die letterlijk prettig aanvoelen door het gebruik van eerlijke materialen. Met speciale aandacht voor de relatie tussen de binnen- en buiten ruimte, het lichtinval en een vrij uitzicht. We hebben ervaring met allerlei soorten woningen. Verbouwingen van oude schuren en motorschepen. Van schets tot en met de oplevering begeleiden wij het bouwproces. Wij zetten al onze creativiteit en inventiviteit in om een optimale woonervaring te garanderen.

Referentieprojecten

Villa Festen - Den Haag (2008)
  • Over dit project
    Villa in het deelproject Biesland van Vinex wijk Ypenburg. De villa bestaat uit een onderbouw met veel glas en stucwerk, en een bovenbouw bekleed met leisteen. Op het dak van de villa is een studio en een royaal dakterras aanwezig.
Uitbreiding Straatweg - Rotterdam (2010)
  • Over dit project
    Uitbreiding Straatweg is een uniek project. Wat begon als een serre is een glazen huis van twee verdiepingen geworden. Glas als gevel, glas als dak en glas als vloer. De woning is 2.5 meter ruimer geworden en door de speciaal ontwikkelde kanteldeur van 2.8 meter breed gaat de woonkamer naadloos over in het terras en de achterliggende tuin.
Woonhuis Fotostudio - Amsterdam (2005)
  • Over dit project
    Voor een fotografe ontwierpen wij een woonhuis en studio. Het licht in het hele huis is d.m.v. houten lamellen nauwkeurig te regelen zodat ze altijd het gewenste licht heeft. Op de begane grond bevindt zich een multifunctionele studio, op de 2e verdieping slaapkamer en badkamer. Tevens voorzien van aanlegsteiger en binnen parkeermogelijkheid.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88