GENT&MONK architecten
Utrecht

Bureauomschrijving

Mens en locatie staan centraal in de ontwerpvisie van GENT&MONK architecten. Daarnaast betrekken wij de mensen bij het project wat maakt dat ze zich ermee identificeren. Naast een betere vertaling van eisen en wensen werkt dit - met betrekking tot het doorlopen van procedures - het snelst. Met strak geleide procedures en een uitgekiende planning is het mogelijk om gebouwen in een goede samenspraak te realiseren. Een succesvol ontwerp maak je immers samen.

Referentieprojecten

Samen alleen - Utrecht (2009)
  • Over dit project
    Moderne 2 onder 1 kap woning. Buren en vrienden die samen het avontuur aangaan en op een bijzondere plek hun eigen huis willen bouwen. Met minimale budgetten het maximale mogelijk maken. De langgerekte woningen zijn ten opzichte van elkaar verschoven. Hierdoor hebben de bewoners voor en achter een eigen plek. Samen maar ook alleen.
Blauwkapel - Fort Blauwkapel (2006)
  • Over dit project
    Woonhuis op Rijksmonument Fort Blauwkapel. Geïnspireerd door de historie van de plek is het huis m.u.v. de schoorsteen geheel in onbehandeld Platohout uitgevoerd. De glazen kas was een grote wens van de bewoners en is een wintertuin die in verbinding staat met de woonruimte via dubbele deuren en openhaard. Een huis waar ruimtes in elkaar overlopen
Familiehuis - IJsselstein (2008)
  • Over dit project
    Een gezinshuis op kleine nieuwbouwlocatie. Vanuit kavel en bouwgrenzen ontworpen als envelop. Het schuine deel: keuken, eetkamer, speelruimtes en ouderslaapkamer. De rechthoek: kinderkamers en woon–/werkkamer. De trap als scheiding & middelpunt. Zo houdt je in een druk gezin het overzicht en heeft iedereen ook een plek om zich terug te trekken.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88