Architectuurstudio SKA
Niekerk

Bureauomschrijving

Architectuurstudio SKA werkt met grote zorg aan uiteenlopende opdrachten in de woningbouw, utiliteitsbouw, interieur en restauratie. De realiteit van de meeste van deze opdrachten vraagt om een pragmatische benadering, maar wanneer de ruimte daarvoor aanwezig is zoeken we altijd naar vernieuwing. Ondanks een steeds veranderende woon-, werk- en leefomgeving, vormt de context van een opdracht nog steeds het belangrijkste uitgangspunt voor ons ontwerpproces. Een gedegen analyse en brede beschouwing van de ontwerpopgave leidt, volgens ons, tot een eenduidig ontwerp, welke helder ingrijpt in de situatie. Met oog voor detail, materiaalkeuze en minimum aan middelen streven we naar het maximaal haalbare resultaat.

Referentieprojecten

Passief Schuurhuis - Haren (2012)
  • Over dit project
    De herkenbare, eenvoudige vormentaal van een boerenschuur is gecombineerd met eigentijdse elementen als grote raamvlakken, veranda en buitenhaard. Ook de toegepaste materialen en kleurgebruik zijn rechtstreeks ontleend aan die van een boerenschuur: verticaal, zwart houten geveldelen en een grijs golfplaten dak.
Schuurwoning - Eelderwolde (2013)
  • Over dit project
    De woning heeft met zijn langgerekte volume, zijn eenduidige kapvorm en zijn ruwe houten gevel de uitstraling van een schuurhuis. Hoewel het hier niet gaat om een passief woonhuis, zal de woning wel zeer energiezuinig worden.
Wonen/werken project - Heeg (2013)
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88