Steenhuis Bukman Architecten
Delft

Bureauomschrijving

Steenhuis Bukman Architecten levert al ruim twintig jaar een bijdrage aan de stedenbouw en architectuur in heel Nederland. Ons werkterrein is breed en varieert van particuliere villa’s tot stedenbouwkundige masterplannen. Woningen vormen een belangrijk onderdeel van ons werk. In het fascinerende proces van ontwerpen is de ontmoeting en het samenspel met de opdrachtgever het belangrijkste. Dat leidt tot bijzondere ontwerpen. De communicatieve en persoonlijke werkwijze van Steenhuis Bukman Architecten heeft tot een zeer divers portfolio geleid, waarbij de invloed van de opdrachtgever altijd terug te vinden is in het resultaat.

Referentieprojecten

Woonhuis Delfgauw - Delfgauw (2010)
  • Over dit project
    Woonhuis Delfgauw is specifiek op maat ontworpen voor een familie met drie kinderen. Het huis staat op een klein kavel met buren aan drie zijden. Aan de vierde zijde, op de avondzon, is ruim uitzicht. Vanwege de krappe locatie en de gebruikseisen van een zich ontwikkelend gezin heeft het huis een rijke variatie aan binnenruimten gekregen.
Singelwoningen - Arnhem (2009)
  • Over dit project
    In tegenstelling tot traditionele 2-onder-1 kapwoningen zijn de singelwoningen asymmetrisch ontworpen, door de ene woning haaks op de andere te plaatsen. Hierdoor ontstaat een diepe woning en een brede woning. Verspringingen in bouwhoogte en rooilijn geven deze bijzondere woningen een robuuste plastiek.
Sprankelveld Harnaschpolder - Delft (2012)
  • Over dit project
    Sprankelveld kent een goede balans tussen eenheid en individualiteit. Het plan is ontworpen als samenhangend buurtje, tegelijkertijd zijn de woningen goed te herkennen als afzonderlijke huizen. De moderne uitstraling is met eenvoudige middelen gerealiseerd: wisselende kleuren baksteen, verschillende metselverbanden en verspringende dakkapellen.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88