BLANCA Architecten
Aerdenhout

Bureauomschrijving

Particulieren zijn een belangrijkere groep opdrachtgevers waarvoor wij veel werken. Het werken voor particulieren is bijzonder omdat de wensen van de opdrachtgever direct vertaald kunnen worden in een aansprekend ontwerp en particulieren altijd zeer betrokken zijn bij hun project. BLANCA ARCHITECTEN ontwerp woningen die functioneel optimaal op de wensen van de opdrachtgever worden afgestemd en waarbij ruimte, licht, transparantie en zichtlijnen belangrijke thema's zijn.

Referentieprojecten

Bleekersvaartweg - Heemstede (2009)
  • Over dit project
    Verbouw van een monumentaal pand tot woonhuis
Bosvilla - Bloemendaal (2012)
  • Over dit project
    Park Brederode heeft uit meer dan 100 inzendingen 11 voorbeeldprojecten geselecteerd voor 14 vrije kavels in het woongebied Duin en Beek, waaronder het ontwerp voor een bosvilla van BLANCA architecten.
Stadsvilla - Alkmaar (2006)
  • Over dit project
    Vrijstaande stadsvilla met een dynamisch interieur van in elkaar overvloeiende ruimtes, zichtlijnen, ruimtelijke relaties en wisselende lichtinval.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88