SLUITER architectuur
Arnhem

Bureauomschrijving

Met passie worden de wensen van onze opdrachtgever op maat vertaald naar unieke ontwerpen. Zij laten een helder ruimtelijk concept zien met en een frisse (moderne) uitstraling, waarbij materiaalgebruik, kleur en lichtval heel belangrijk zijn; functionaliteit, originaliteit en esthetica worden met aandacht in balans gebracht. Duurzaamheid vind je niet alleen terug in de kwaliteit van de ontwerpen maar ook in de materiaalkeuze, bouwkundige oplossingen en toe te passen installaties met betrekking tot een gezond binnenklimaat en energiezuinigheid. Integratie van vormgeving en techniek neemt in het ontwerpproces een belangrijke plaats in. De aandacht voor het ontwerp tot in het detail is van de gebouwen af te lezen.

Referentieprojecten

verbouw woonhuis v. Goyenstraat - Arnhem (2008)
  • Over dit project
    Het woonhuis is geheel gestript, verbouwd en aangepast aan de huidige woonwensen. De kamers van de woonverdieping zijn tot een vloeiende woonruimte gemaakt met grote muuropeningen naar tuin en bos; door de erker en glazen puien is de zitruimte lekker licht geworden en is de natuur tastbaar; het zwevende balkon verlengt de woonruimte naar buiten.
verbouw woonhuis Flierensestraat - Gendt (2004)
  • Over dit project
    De nieuwe aanbouw bevat een badkamer en een ruime woonkeuken met een directe verbinding naar terras en de tuin. Oud en nieuw zijn duidelijk herkenbaar maar vormen ook samen één geheel. De nieuwe toevoeging bestaat uit één ruimte onder een gedeeltelijk “zwevend” plat dak; langs de randen van het dak valt het daglicht de woonkeuken binnen.
nieuwbouw woonhuis de Vang - Ottersum (2004)
  • Over dit project
    De leefruimte van dit vrijstaande woonhuis, met wonen en slapen op de begane grond, bevindt zich onder een groot hellend dak. I.v.m. privacy is aan straatzijde een gesloten blok geplaatst met verdieping waarin slaapkamers, badkamers en werkruimte zijn opgenomen. Daarachter ligt de hoge woonruimte die geheel open is naar de tuin.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88