Studio Voortman Interieurarchitectuur
Rotterdam

Bureauomschrijving

Studio Voortman is de ontwerp studio Diederik Voortman (1978) Diederik is opgeleid tot interieurarchitect aan de Koninklijke Academie van beeldende Kunsten in Den Haag. Als ingeschreven interieurarchitect in het architectenregister (www.architectenregister.nl) is hij werkzaam in zowel de particuliere als de zakelijke sector. Door zijn ervaring gaat Diederik geen probleem uit de weg maar gaat hij op zoek naar de juiste oplossing. Gedreven door zijn passie voor het vak zorgt hij ervoor dat het eindresultaat altijd het hoogst mogelijke omvat.

Referentieprojecten

Woonhuis Essen - Essen (BE) (2011)
  • Over dit project
    aanpassing aan de woonkamer en keuken door scheiding aan te brengen middels een half transparante glazen wand. De woonkamer is opgesplitst in een eet en een woongedeelte.
Madelin Beauty home - Noorden (2008)
  • Over dit project
    Ontwerp voor een beautyhome in Noorden waarbij de indeling van de ruimte bepaald werd door de routing en de bestaande situatie. Door de functies los van de ruimte in te delen en later in te passen in de bestaande situatie is het ontwerp tot stand gekomen. Dit resuteerde in een speelse afwerking.
Badkamer - Nieuw Vennep (2011)
  • Over dit project
    De vraag was om een opbouw en een nieuwe badkamer te realiseren in een tussenwoning. Door de bestaande standaard indeling van de verdieping los te laten en uit te gaan van een open indeling is de ruimte ingedeeld met een slaapvertrek, een doorloopkast en een badkamer. het geheel is strak en moder afgewerkt.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88