LUX architectuur en advies
Amsterdam

Bureauomschrijving

BUREAU LUX architectuur en advies is het architectenbureau van Nicole Bemer-Weve en Henk Duijzer. Een goede samenwerking met onze opdrachtgevers staat bij Bureau LUX centraal, daarbij combineren we ontwerpkracht met professionele dienstverlening. LUX oftewel licht is de basis voor onze architectuur. LUX staat voor een frisse kijk, duidelijke communicatie en heldere afspraken. ARCHITECTUUR, LUX is uw partner voor het ontwerp en projectmanagement van uw bouwprojecten. ADVIES, LUX is uw partner voor vastgoed- en huisvestingsvragen voor de professional en particulier.

Referentieprojecten

Rooiedal - Burgh-Haamstede (2012)
  • Over dit project
    In oktober 2012 is in Zeeland een bijzonder woonhuis opgeleverd. Bij de start had de opdrachtgever een duidelijk beeld voor ogen: een licht, modern huis en veel contact met de tuin. De unieke locatie aan zee in een rustige, groene omgeving bood de mogelijkheid voor een opvallend transparant ontwerp waarbij binnen en buiten in elkaar overlopen.
Teniersstraat - Amsterdam (2012)
  • Over dit project
    In dit monumentale pand in Amsterdam Oud Zuid hebben wij voor onze opdrachtgever een zeer hoogwaardig afgewerkt uniek appartement op de eerste verdieping en een bedrijfsruimte op de begane grond gerealiseerd. De detaillering is in overeenstemming met het rijk gedecoreerde exterieur. Met een marmeren entree en visgraat eikenhouten vloeren.
Herinkhave - Amsterdam (2010)
  • Over dit project
    Hoewel het hier een bestaande woning betreft is dat aan niets meer te zien. De opdrachtgever wilde een ruime lichte woning met een grote ruimtelijkheid en een perfecte overgang tussen de woonruimten en de tuin. De ruimtelijkheid wordt verkregen door vides en doorzichten, de koppeling met de tuin is optimaal door de geheel te openen pui.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88