VNL architecten
Grou

Bureauomschrijving

VNL architecten is een groeiend bureau in een krimpende markt. Opgericht in 2010, midden in de crisis, kenmerkt het bureau zich door lef! Ondanks dat het bureau relatief jong is, deelt het toch meer dan 10 jaar aan kennis en ervaring.

Referentieprojecten

FIORINGRAS - Leeuwarden (2010)
  • Over dit project
    !!!! DIT PROJECT HEEFT DE VREDEMAN DE VRIES LC PUBLIEKSPRIJS VOOR ARCHITECTUUR 2012 GEWONNEN !!!! In de wijk Aldlân te Leeuwarden staan verschillende woningtypen uit de jaren 70, waaronder deze woning. Door de ligging van deze hoekwoning, gesitueerd aan de hoofdader van de wijk, is de nieuwe aanbouw beeld bepalend.
10 LEVENSLOOPWONINGEN - Sint Annaparochie (2012)
  • Over dit project
    De 10 planmatig ontwikkelde levensloopwoningen geven een positieve impuls aan de moderne woonwensen. Er is bewust af geweken van de bestaande bebouwing en gekozen voor een kubistische architectuur met een moderne en chique uitstraling.
VILLA TABAKSTEEG - Leusden (2013)
  • Over dit project
    Aan de rand van deelgebied de Landerijen hebben wij, op een hoekkavel aan de Jan Wagenaarlaan, een villa ontworpen. Het concept van de villa bestaat uit verschillende volumes die afgedekt worden door een flauw hellend dak met een gootoverstek van een meter.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88