G-architecten
Delft

Bureauomschrijving

Het ontwerpen en bouwen van een eigen woonhuis is een intensief proces. Zeker als het de eerste keer is dat een opdrachtgever deze stap onderneemt. Door een goede wisselwerking tussen opdrachtgever en de architect en een persoonlijke begeleiding streven wij naar een optimaal en plezierig ontwerp- en bouwproces. De kracht van onze ontwerpen ligt in het realiseren van de onlosmakelijke verbinding tussen interieur en architectuur. De functionaliteit van het ontwerp wordt daarbij nooit uit het oog verloren. Door middel van licht, ruimte en beweging streven wij naar dynamische ontwerpen. Maar... U speelt de hoofdrol in het creatieve en innovatieve ontwerpproces dat leidt tot een realistisch resultaat!

Referentieprojecten

Het Hollandsche Huis - Nootdorp (2009)
  • Over dit project
    Het Hollandsche Huis is gelegen in het project Landgoed van Vermeer en grenst aan de veenverkaveling van het oude Nootdorp. Het ontwerp refereert aan de stijlkenmerken van het Nederlandse woonhuis in combinatie met een minimalistische vormgeving in detaillering en materiaalkeuze.
woonhuis Leidsche Rijn - Utrecht (2013)
Woonhuis Rijnsweerd - Utrecht (2012)
  • Over dit project
    Dit woonhuis bestaat uit twee sober vorm gegeven volumes die met elkaar verbonden door een lichte dubbel hoge hal die door de glazen puien aan weerszijden uitzicht biedt op tuin en aangrenzend groen bieden. De tweedeling werkt door in de programmatische invulling. De kinderen wonen links en de ouders rechts.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88