JAM* architecten
Amsterdam

Bureauomschrijving

JAM* architecten heeft 15 jaar ervaring met zowel individueel als collectief particulier opdrachtgeverschap. We begeleiden zowel ervaren als minder ervaren opdrachtgevers bij het proces van eerste idee tot en met realisatie en leveren onze kennis over het ontwerp- en bouwproces daar waar er behoefte aan is. (alle fotografie: Kees Hummel)

Referentieprojecten

Dappere Maurits - Amsterdam (2009)
  • Over dit project
    Collectief particulier opdrachtgeverschap in een bestaand gebouw. Pilotproject in de Dapperbuurt in Amsterdam, voormalig eigendom van woningcorporatie De Key.
Villa Vollebregt - Amsterdam (2008)
  • Over dit project
    Nieuwbouw geschakelde villa voor de familie Vollebregt aan de Lisdoddelaan op het Kleine Rieteiland te IJburg, Amsterdam.
Studio-appartement Prinseneiland - Amsterdam (2005)
  • Over dit project
    In een bestaand pakhuis op het Prinseneiland is in nauwe samenwerking met de bewoner (fotograaf) van een helemaal leeggesloopte verdieping een woon- en werkruimte gemaakt.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88