Ruimplan Architecten BNA
Utrecht

Bureauomschrijving

Het realiseren van een bouwwerk is een complex proces. Of het nu een woonhuis, een verbouwing of een groot appartementengebouw betreft, het is bijna altijd ingewikkeld om alle facetten goed in beeld te krijgen en te houden. Ruimplan zet al haar betrokkenheid, creativiteit, kennis en ervaring in om haar klanten te begeleiden door het woud van mogelijkheden en beperkingen die komen kijken bij het ontwikkelen van kleinschalige woningbouwprojecten, ook voor particuliere opdrachtgevers. Met eigentijds vakmanschap zijn wij in staat de woonwensen te vertalen naar efficiënte en betaalbare resultaten met een tijdloze architectonische kwaliteit.

Referentieprojecten

Duohuis - Veenendaal (2009)
  • Over dit project
    Op een kruispunt van water en park hebben wij een dubbel woonhuis ontworpen. Onze interpretatie van een twee onder één kap is samengesteld uit een waterwoning met een L-vormige doorsnede en een parkwoning waarbij de tuin in de vorm van terrassen stapsgewijs met de woning mee omhoog klimt. Samen vormen ze een sculptuur op deze bijzondere plek.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88