Upfrnt
Amsterdam

Bureauomschrijving

Upfrnt levert ‘up’- architectuur; klein of groot; nieuwbouw, renovatie of hergebruik; ontwerp, onderzoek en/of proces. Wij ontwerpen bijzondere gebouwen en plekken die geen aanspraak maken op eindige bronnen; gebouwen die een bron zijn van energie, materialen en schoon water, schone lucht, inspiratie en schoonheid; gebouwen die zorgen dat wij de aarde in zelfde staat, zo niet gezonder over dragen aan volgende generaties zoals wij haar kregen, zonder comfort en de levensstijl van de 21e en volgende eeuwen uit het oog te verliezen; Wij willen een grote sprong voorwaarts, wij willen beter, wij willen ‘up’.

Referentieprojecten

Nijmegen - Nijmegen (2013)
  • Over dit project
    Deze woning is ontworpen volgens de principes van passief wonen waarbij er nadrukkelijk rekening gehouden wordt met bezonning in de zomer en de winter en de positie van de verschillende vertrekken. Door de vrijstaande ligging en de oriëntatie van de kavel is deze plek uitermate geschikt om de woning te orienteren op de zuid-tuin.
Steigereiland 2.0 - Amsterdam (2009)
  • Over dit project
    Pieter Weijnen heeft op Steigereiland een energie-neutrale woning gebouwd volgens de normen van C2C. Alle materialen zijn of composteerbaar of recyclebaar. Energie komt passief binnen via de zon; actief via collectoren en wind. De gevelbekleding is van (japans) gebrand Lariks. www.zwarthout.com
Geuloever - Gulpen wittum (2013)
  • Over dit project
    Wat is er mooier dan een vrije locatie langs een rivier? Deze idyllische plek in het Limburgse landschap vraagt om een bijzondere woning om de vrije tijd door te brengen. Bomen uit de omgeving worden gebruikt om de woning bovenop te zetten, waardoor het volledig opgaat in zijn omgeving.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88