pr8 architecten
Almelo

Bureauomschrijving

pr8 architecten is een no-nonsens architectenbureau, dat de dingen niet moeilijker maakt dan ze zijn. We denken vanuit de wens van onze klant en we zien ‘samenwerken’ als de belangrijkste succesfactor om samen uw droomhuis te realiseren. We zijn makkelijk in de omgang, niet vervelend eigenwijs, prijsbewust, flexibel en snel. Het ontwerpen van een woning is een belangrijke stap om een nieuw ‘thuis’ te maken. Wij gaan met u graag de uitdaging aan om samen een fijner (t)huis te bedenken dan u had vooraf had durven dromen… Bel ons gerust voor een toelichting op onze visie of voor een vrijblijvend eerste gesprek!

Referentieprojecten

Moderne Woonboerderij - Lutten (2013)
  • Over dit project
    Het ontwerp van de woning toont het contrast tussen het historische landschap rond Lutten en de moderne architectuur. De hoofdvorm is geïnspireerd op de kloeke vorm van een traditionele boerderij. Door het ontwerp van de gevels en het moderne materiaalgebruik maakt de woningen een verrassend statement. Van binnen is de woning ruim, open en licht!
Klassiek Landhuis - Losser (2013)
Modern Landhuis - Reutum (2013)
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88