MW architectuur
Leiden

Bureauomschrijving

MW architectuur is een ervaren bureau, gevestigd in Leiden, dat met veel enthousiasme aan verschillende opdrachten werkt. MW architectuur kan zowel deelopdrachten als volledige opdrachten uitvoeren, van schetsontwerp tot oplevering. De opdrachtenportefeuille en opgebouwde ervaring is divers, van nieuwbouw tot restauratie.

Referentieprojecten

Zeeburg kavel 68 en 69 - Amsterdam (2014)
  • Over dit project
    Twee kavels voor particuliere opdrachtgevers op Zeeburg, Amsterdam, met ieder hun eigen bijzondere woonprogramma. Op één van de kavels wordt een boven- en benedenwoning gebouwd. Het andere kavel is een grote woning. Alle drie de woningen hebben ruim uitzicht over het IJ.
Nieuw Leyden - Leiden (2010)
  • Over dit project
    Een ontwerp voor een nieuwbouw woning op Nieuw Leyden, een wijk waar in particulier opdrachtgeversschap een stedelijke omgeving is ontwikkeld. Met eenvoudige middelen is een sfeervolle woning ontworpen die licht is, maar daarnaast in het dichtbebouwde Nieuw Leyden ook voldoende privacy biedt.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88