Architektenbureau P.J. Roozendaal bna
Almere

Bureauomschrijving

Architektenbureau P.J. Roozendaal is al meer dan 30 jaar werkzaam in de bouwsector. Wij verzorgen het gehele project, van ontwerp naar detaillering tot directievoering en begeleiding op de werkplek. Wij zijn dan ook een architektenbureau dat nog werkelijk verstand heeft van bouwen. Tevens hebben wij een ruime ervaring met particuliere woningbouw en bedrijfsruimten alsmede met de algehele presentatie van de projecten, middels perspectieven en kleuren impressies, welke door de opdrachtgevers zeer gewaardeerd worden. Verder verzorgen wij ook adviezen en haalbaarheidsonderzoeken t.b.v. renovatie/restauratie, nieuwbouwprojecten e.d. en ondersteunen wij ook andere bureaus.

Referentieprojecten

Boswoning - Emmeloord (2013)
  • Over dit project
    Ontwerp voor een passiefe vrijstaande woning. Het thema van de woning is "boswonen", hierbij komen gevoelens op van beschutting, warmte maar ook groen. Het ontwerp is herkenbaar vormgegeven en geinspireerd door de levensvormen en materialen in het bos. De woning bied daardoor een beschutte leefruimte.
Rijwoning - Almere (2008)
  • Over dit project
    Nieuwbouw betaalbare woning in opdracht van een particulier in het project Noorder Plassen West. DE woning is kubistisch met baksteen vormgegeven met op de hoeken speelse uitkepingen in hout en glas.
START in ALmere cpo - Almere (2013)
  • Over dit project
    Het verzorgen van het ontwerp, bouwaanvraag, werktekeningen en directievoering en toezicht voor een nieuw te bouwen appartementen complex te Almere Poort. De woningen zijn gemaakt voor en door starters, in een CPO groep. De pattegronden zijn zelf te orienteren en in te vullen.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88