SP Architecten
Waddinxveen

Bureauomschrijving

SP Architecten is een degelijk en betrouwbaar architectenbureau dat kwalitatief goede gebouwen aflevert en veel kennis heeft van bouwen. Maar SP Architecten is meer: SP Architecten is KNAP. Deze letters staan voor onze kernwaarden; Kwaliteit, Nuchterheid, Avontuur en Passie. Wij gebruiken de boomhut als metafoor voor onze droom; een droom die vol staat van gedrevenheid, creativiteit, inspiratie en avontuur. Waar je innovatie en competitie tegenkomt, drive en uitdaging, waar buiten de kaders wordt gedacht. Het is een droom die bol staat van passie en energie. Met deze passie en energie helpen wij u uw dromen te realiseren.

Referentieprojecten

Het Facet - Amsterdam (2009)
  • Over dit project
    Poortgebouw Chasse is onderdeel van de herstructurering van de Chassebuurt in stadsdeel de Baarsjes in A'dam. Het bouwblok maakt onderdeel uit van de gordel '20- '40, een stedenbouwkundige eenheid in Amsterdamse School stijl. Het ontwerp voegt zich als vanzelfsprekend in deze historische omgeving, door bouwmassa, detaillering en materiaalgebruik.
De Heerlijkheid - De Haag (2014)
  • Over dit project
    Deze ruime woning voldoet aan de passief-huis eisen en straalt duurzaamheid uit. De verblijfsruimtes zijn gericht op de zon en hebben een ruim uitzicht over de waterpartij. De woonkamer loopt buiten door in het vlonder boven het water. Aan de straatzijde (en noordzijde) is de woning meer gesloten zowel uit het oogpunt van energetica als privacy.
SP Architecten - Waddinxveen (2011)
  • Over dit project
    Het oude woonhuis waarin de heer Stuurman 100 jaar geleden ons architectenbureau begon is vervangen door deze eigentijdse variant. De nieuwbouw heeft een transparant karakter en de patio met de oude boom is behouden gebleven.
De Heerlijkheid - Den Haag (2014)
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88