NOMAA|architectuur&interieur
Rotterdam

Bureauomschrijving

NOMAA|architectuur&interieur houdt zich bezig met het maken van op maat gesneden ontwerpen op het gebied van kleinschalige architectuur- en interieuropgaven voor zowel de particuliere als zakelijke markt. NOMAA is gespecialiseerd in de nieuw- en verbouw van particuliere woningen en interieurs, kleinschalige kantoorverbouwingen, en winkelinrichting. Uitgangspunt voor elk ontwerp is het creëren van kwalitatief hoogwaardige, moderne en heldere woon- en werkomgevingen die een prettige en rustige achtergrond bieden voor het dagelijkse leven.

Referentieprojecten

NMA110|Gele Lis - Den Haag (2014)
  • Over dit project
    Deze vrijstaande woning wordt gebouwd voor een jonge familie met kinderen. Belangrijkste eis is dat het huis ruimte biedt aan de veranderende eisen die een familie door de jaren heen aan het huis stelt. De woning is ontworpen als een neutraal en vooral ruim casco dat d.m.v. een aantal vaste interieur elementen zijn specifieke karakter verkrijgt.
NMA103|veemarkt - Utrecht (2013)
  • Over dit project
    Deze ruime en lichte woon-werkwoning heeft op de begane grond een royale entreehal. Deze geeft toegang tot de werkruimte in het souterrain en de centraal gelegen trap naar de leefruimten op de verdiepingen. De architectuur is terughoudend en neutraal gehouden waarbij een aantal specifieke interieur elementen sfeer en karakter schenken.
NMA109|verbouwing Carnisse - Rotterdam (2013)
  • Over dit project
    NOMAA bouwde de praktijkruimte van deze dokterswoning om tot royale keuken, ruime inkom en slaapkamer met en suite badkamer. Door sloop van alle niet-dragende wanden ontstond ruimte om een 7,5m. lang keukenblad te creëren. Ook in de badkamer werd de vrijgekomen lengte gebruikt om een lange wasbak te maken. Het meubilair werd door NOMAA ontworpen.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88