GSG architecten
apeldoorn

Bureauomschrijving

GSG architecten heeft een naam in het maken van goede concepten en mooie ontwerpen. Het doel is ontwikkelen van duurzame gebouwen met een bewuste levensloop. Kosten¬bewust ontwerpen voor de korte en lange termijn blijft altijd een belangrijk punt van aandacht . GSG architecten kan goed samenwerken met de verschillende bouwpartners, adviseurs en ge¬meenten. Het bureau is flexibel en kan inspelen op veranderende omstandig¬heden. De wensen van de opdrachtgever staan altijd centraal. U bent welkom op ons gratis architectenspreekuur.

Referentieprojecten

Landhuis Heerde - Apeldoorn (2011)
  • Over dit project
    Het plan gaat uit van een landhuis voor één familie, waarin het contact met de landelijke omgeving voorop staat. Hiertoe zijn terrassen en veranda’s opgenomen. De architectonische referentie is het Ingold House van Frank Lloyd Wright. Kenmerkend zijn de flauw hellende daken met grote overstekken.
Woningen Aalbessenlaan - Apeldoorn (2010)
  • Over dit project
    Op een besloten binnenterrein zijn de 5 vrijstaande woningen ontworpen alsof ze in één grote gezamenlijke tuin staan. Ook de openbare weg maakt deel uit van deze tuin=. Deze opzet klinkt ook door in de architectuur in de vorm van ruimtelijkheid en aandacht voor daglicht binnen. De woningen zijn gedeeltelijk in hout skeletbouw uitgevoerd.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88