PKW Architecten
Delft

Bureauomschrijving

PKW is een bureau dat op professionele en deskundige wijze projecten uitvoert voor het gehele bouwproces: van ontwerp tot en met de beheerfase. PKW werkt in opdracht van woningcorporaties, bedrijven, partnerbureaus en particulieren. PKW Architecten werkt aan projecten in nieuwbouw en renovatie voor woningbouw en kleinschalige utiliteitsbouw. Onze ontwerphouding kan worden omschreven als dynamisch en maatschappelijk betrokken. De aanwezigheid van de meest recente bouwkundige kennis binnen PKW manifesteert zich in weldoordachte, creatieve ontwerpoplossingen met een hoog uitwerkingsniveau. PKW Bouwadvies voert werkzaamheden uit op het gebied van technisch beheer, tekeningenbeheer, energie en bouwfysica en bouwmanagement.

Referentieprojecten

Drie Rietveld woningen - Leiden (2007)
  • Over dit project
    Uitgeroepen tot winnaar jonge monumenten in Leiden is het pand aan de Middelstegracht. Een modern gebouw midden in de binnenstad. Door de bovenbouw terug te leggen en te draaien is er een duidelijke aansluiting gevonden met het monumentale pand ernaast. Door tevens wisselend gebruik te maken van hout en aluminium kozijnen is dit benadrukt.
(water)villa's - ntb (nvt)
  • Over dit project
    Wij ontwerpen niet vanuit één bepaalde stijl, maar vanuit de gebruiker, de situatie en de omgeving. De architectuur kan daardoor verschillende vormen aannemen. Wij zoeken steeds naar een combinatie van stijlen die helder en begrijpelijk is en past bij de wensen van de opdrachtgevers en de locatie.
20 CPO woningen in jaren '30 stijl - Terheijden bij Breda (2011)
  • Over dit project
    Met een groep van 20 starters en een woningstichting zijn 4 basistype woningen ontwikkeld met een keuzepakket van opties waarmee de individuele koper zijn of haar woning kan vormgeven en uitbreiden. Bij alle blokken is aan de achterkant een uitbreidingszone van 2,4 m gereserveerd. Het project is in samenwerking met Hulshof Architecten uitgewerkt
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88