hermansvliegenarchitecten
Schimmert

Bureauomschrijving

Allround architectenbureau voor woning- en utiliteitsbouw met veel ervaring.

Referentieprojecten

Hoek Brusselsestraat-Herbenusstraat - Maastricht (2012)
  • Over dit project
    In het bestaande en in het nieuwe gebouwdeel worden elk 3 appartementen gemaakt. Door middel van drie parkeerliften op de begane grond, is voorzien in een parkeerplaats per appartement. Het penthouse in twee bouwlagen wijkt terug ten opzichte van de onderliggende lagen. Qua materialisering is het contrast opgezocht tussen bestaand en nieuw.
Make-over woonhuis Born - Sittard-Geleen (2009)
  • Over dit project
    Aan de uitvalsweg van de kern Born hebben wij een bestaande split-level woning getransformeerd tot een eigentijdse villa. Door het woonhuis grondig te verbouwen en uit te breiden voldoet deze comfortabel aan alle moderne wooneisen. De nieuwe expressieve dakrand is doorgezet langs zijgevels en terrassen.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88