Bloot Architecture
Den Haag

Bureauomschrijving

BLOOT is een concept gedreven architectenbureau gevestigd in Den Haag. Met veel plezier en grote gedrevenheid wordt door ontwerpend onderzoek constant gezocht naar het concept en de vormentaal die de functie, de context, de actualiteit en de wensen van de opdrachtgever verenigt in een ontwerp dat appelleert aan de ontwikkeling van het zelfbewustzijn en de vrijheid in keuze van leven.

Referentieprojecten

Transformatie Boshuis - Bronckhorst (2015)
  • Over dit project
    Bovenop een recreatiewoning uit de jaren 50, verscholen in het bos, verreist een sculpturale, compacte en duurzame woninguitbreiding. Vanuit het bestaande bouwwerk klimt de uitbreiding omhoog en beweegt het richting het weidse uitzicht over het open grasland tussen de bomen.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88