MOW architecten
Amsterdam

Bureauomschrijving

MOW architecten wordt gevormd door Odette Olde Wolbers en Merel Martens, beide zowel technisch als academisch opgeleid. Onze rol is om de wensen van de opdrachtgever om te zetten in een architectonisch ontwerp dat technisch mogelijk en budgettair haalbaar is. Iedere opgave vraagt om een zoektocht naar de perfecte combinatie van woningindeling, volumeopbouw, compositie, materialisering en detaillering om uiteindelijk tot een gebouw te komen waar de opdrachtgever zich in herkent en thuis voelt.

Referentieprojecten

woon-werkgebouw - Amsterdam Noord (2007)
  • Over dit project
    Het ontwerp van vier atelierwoningen in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Het gebouw heeft 650 m2 eigen terrein, een oprijlaan, privé parkeerplaatsen en een gezamenlijk dakterras. Het gebouw is aan twee zijden voorzien van geheel te openen glazen puien. Hierdoor is er prachtig zicht op het water en de industriële omgeving.
drie luxe appartementen - Haarlem (2011)
  • Over dit project
    De drie zeer luxe appartementen zijn deels gehuisvest in twee rijksmonumenten en deels in een nieuwbouwgedeelte. De appartementen zijn aan de achterzijde voorzien van een nieuwe gevel met balkons en serres. De glazen puien aan de voor- en achterzijde zijn in zijn geheel te openen en voorzien van witte houten lamellen.
horecagelegenheid en zeilschool - 't Twiske (-)
  • Over dit project
    Het bestaande havengebouw wordt gemoderniseerd en intern voorzien van een spa met horeca. De zeilschool met botenmuseum en het strandpaviljoen zijn nieuwe gebouwen. De zeilschool heeft een industriële uitstraling, passend bij de haven en het strandpaviljoen heeft een organische hoofdvorm passend bij de natuurlijke omgeving.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88