Gunneweg & Burg, architectuur en bouwtechniek
Rotterdam

Bureauomschrijving

Gunneweg & Burg is een allround architectenbureau met ruime ervaring, wij zijn gespecialiseerd in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap waarbij wij samen met de kopers individuele woningen ontwerpen in een collectief project. Dit kan zowel in nieuwbouw als in renovatie. Bij renovatie kan een oud pakhuis, schoolgebouw of klooster getransformeerd worden tot een woongebouw. In onze ontwerpen zoeken wij naar vormgeving die past bij de opgave en aansluit bij de wensen van de gebruiker. Wij verzorgen het hele proces vanaf de eerste schets tot aan de oplevering. Dat betekent dat wij ook tijdens de bouw de directie voeren en toezicht houden op de bouwplaats. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit en zorgen voor een goede kostenbeheersing.

Referentieprojecten

De Omscholing - Rotterdam (2009)
  • Over dit project
    Een voormalig schoolgebouw uit 1916 met 12 klaslokalen is omgevormd tot 9 appartementen. Door de begane grondvloer te verlagen en het dak te verhogen ontstond de mogelijkheid om een tussenvloer aan te brengen in de klaslokalen welke voor meer woonoppervlak heeft gezorgd. Het voormalige schoolplein is getransformeerd tot gemeenschappelijke tuin.
Hof van Zeelst - Eindhoven (2013)
  • Over dit project
    In de wijk Meerhoven zijn 32 levensloopbestendige woningen gebouwd. Bij alle woningen zijn alle voorzieningen op de begane grond gelegen. Eventueel kon er op de verdieping uitgebreid worden. Voor alle kopers is een individueel ontwerp gemaakt van de woning. Dit heeft geresulteerd in 32 verschillende plattegronden en een divers gevelbeeld.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88