Stijl Architectuur BV BNA
Dordrecht

Bureauomschrijving

Stijl Architectuur BV BNA is een jong architectenbureau opgericht door Emiel Visser en Bertil Dekker en is gevestigd in Dordrecht, waar op een enthousiaste wijze aan een grote verscheidenheid van projecten gewerkt wordt. Door vroegtijdige aandacht voor alle facetten van het bouwproces zoals esthetica, bouwtechniek, planning en financiƫn wordt een zo optimaal mogelijk ontwerp gerealiseerd.

Referentieprojecten

Villa Dubbeldam - Dordrecht (2012)
  • Over dit project
    De nieuwbouw van een vrijstaande woning op de locatie van een voormalige boerenschuur. De woning is ontworpen met een knipoog naar deze voormalige schuur.
Villa Klink - Hendrik-Ido-Ambacht (2013)
Villa's Plan Tij - Dordrecht (2008)
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88