architectenburo Florian Eckardt bna
Amsterdam

Bureauomschrijving

Het werken met particuliere opdrachtgevers betekent een zeer direct contact met mensen die voor zich zelf willen bouwen en dat leidt vaak tot verrassende resultaten. Wij merken dat het openstaan voor uw gedachten ons inspireert en richting geeft. Belangrijk is dat wij goed naar u luisteren en dan uw wensen vertalen naar een zinvol ontwerp. Er is meestal ook iets van de opdrachtgevers zelf terug te vinden in onze gerealiseerde huizen. Als particulier neemt u een risico als u zelf gaat bouwen. Kosten en planning kunnen tegenvallen en het traject kent verschillende valkuilen. Wij proberen u van te voren duidelijkheid te geven en hebben met de reeds gerealiseerde projecten veel relevante ervaring opgedaan, ook op het gebied van duurzaamheid.

Referentieprojecten

woning Breda- Teteringen - Breda (2007)
  • Over dit project
    In het ontwerp van deze energiezuinige woning is de orientatie op de tuin gecombineerd met privacy naar de straatzijde. De gekozen spiraalvorm in de houten lattengevel creeert een geleidelijke overgang in het daglichtniveau van de woonkamer. Dit resulteert in een eettafel met zon aan de tuinkant en een intieme televisiehoek aan de straatkant.
Herenhuis IJburg Steigereiland - Amsterdam (2008)
  • Over dit project
    Geschakeld herenhuis op IJburg voor particuliere opdrachtgevers, een huis met een transparante uitstraling. Hoge ruimtes, verbonden door een fraaie open trap. Het huis is voorzien van een lift en wordt verwarmd met een luchtwarmtepomp die is aangesloten op wandverwarming. Luxe keuken met serre naar tuin, veel persoonlijke inbreng van opdrachtgevers
villa Almere Overgooi - Almere (2010)
  • Over dit project
    Deze ruime villa langs de dijk biedt op de 2e verdieping een schitterend uitzicht over het Gooimeer. Daarom ontstond op die laag een "mastersuite" met een ruime slaapkamer, garderobe en badkamer en verder een werkkamer. De begane grond is een grote open woonverdieping geworden die vloeiend over gaat in een serre en een fitnessvleugel met zwembad.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88