Mannen in de Ruimte
Amsterdam

Bureauomschrijving

Iedere opdrachtgever heeft een eigen verhaal. Waarom kiest hij voor die plek, hoe wil hij wonen of werken, hoe ruim is het budget, wat zijn zijn ambities over de duurzaamheid van het gebouw? Kortom, geen enkele opdracht is hetzelfde. Dit is wat ons vak zo interessant maakt en waarom wij Mannen in de ruimte hebben opgericht. Elk project benaderen wij met open vizier en zonder vooropgestelde mening, uiteraard wel met inbegrip van onze kennis en ervaring. Onze projecten zijn het resultaat van een zoektocht naar de meest passende vertaling van het unieke verhaal dat erachter schuilgaat. Vanuit Groningen en Amsterdam werken wij met veel enthousiasme aan onze projecten. Onze benadering is persoonlijk met een sterke focus op duurzaamheid.

Referentieprojecten

Vrijstaande woning hoekkavel Assen - Assen (2016)
  • Over dit project
    Bij het eerste gesprek met de opdrachtgevers gaven zij aan dat ze een ontwerp wilden passend bij de taps toelopende vorm van de kavel. Daarnaast was hun droom om hertjes te kunnen kijken vanaf een veranda. De plattegrond en de kapvorm biedt hierop het antwoord en is hiernaast volledig gericht op de baan van de zon.
Wonen na het pensioen: de Kop-staartwoning - Mook, Bosschenhoofd, Eindhoven, Alkmaar, Herpen (2014)
  • Over dit project
    De Kop-staartwoning is de ideale woning voor de senior van nu. Het is een woning die past bij het actieve leven na het pensioen en die is voorbereid op de toekomst. De woning is uniek door de opzet in twee bouwdelen en de flexibele plattegrond, die voor zowel de actieve periode na het pensioen als voor later uitkomst biedt.
Zongerichte schuurwoning - De Wolden (2017)
  • Over dit project
    Het ontwerp van de woning is ontwikkeld volgens de principes van een passiefhuis. De isolatiewaarde is hoger dan normaal en de woning wordt luchtdicht gebouwd. De raamopeningen zijn zoveel mogelijk georiƫnteerd op de zuidkant om gebruik te kunnen maken van de warmte van de zon. Grote overstekken voorkomen oververhitting tijdens de zomer.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88