Architectenbureau Jules Zwijsen
Loenen aan de Vecht

Bureauomschrijving

Jules Zwijsen heeft ruime ervaring opgedaan op een architectenbureau in Amsterdam en daar diverse gebouwsoorten ontworpen. Deze ervaring bleek een zeer goede basis voor de start van een eigen architectenbureau. Dit is in 2005 gestart met het ontwerp van de eigen woning in Loenen aan de Vecht. Op deze manier heeft het bureau zich als vanzelfsprekend gespecialiseerd in het begeleiden van particulieren bij het (ver)bouwen van een eigen woning. Het ontwerp van een woning is een subtiel samenspel tussen de wensen van de opdrachtgever, de gegeven locatie en het bouwbudget. De vertaling en combinatie van deze drie zaken zorgt elke keer weer voor een uniek resultaat.

Referentieprojecten

Torenwoning Cronenburgh - Loenen aan de Vecht (2007)
  • Over dit project
    Een markante eigen woning: de torenwoning met een hoogte van 17,3 meter. Prachtig licht, ruimte en uitzicht hebben het ontwerpproces bepaald en geresulteerd in een uniek ontwerp.
Huis op de Heuvel - Almere Overgooi (2010)
  • Over dit project
    Het 'woonhuis' met woonkamer en keuken ligt op een heuvel en maakt daardoor een prachtig uitzicht over de kavel en achtergelegen bos mogelijk. De entree bevindt zich in het hart van de woning en wordt te voet bereikt via een 'oprijlaan' die bestaat uit grote treden. De auto staat uit het zicht onder het huis.
Poortwoning Cronenburgh - Loenen aan de Vecht (2010)
  • Over dit project
    Deze woning is de poortwoning-special in het plan Cronenburgh. De poort is vertaald in een transparante entreehal die doorzicht geeft naar de achterliggende tuin. Door de verbinding van de entreegevel met die van de bovenliggende woonkamer/keuken wordt de ‘poort’ een beeldbepalend en structurerend element in de woning.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88