Zecc Architecten BV
Utrecht

Bureauomschrijving

Bij Zecc werken we vanuit drie grondbeginselen: wat wij bouwen moet functioneel zijn, ontwikkeld zijn vanuit duurzame principes en tegelijkertijd al je zinnen prikkelen. Die drie uitgangspunten verenigen lijkt vaak een onmogelijke opgave. Maar juist daarin schuilt de kracht van Zecc. Zecc ontwerpt heldere gebouwen met een prikkelende verschijning! Grounded Architecture noemen wij het. Architectuur met een stevige basis. Wij vinden het leuk om u als opdrachtgever 'bij de hand te nemen' en het proces op een goede manier samen te doorlopen.

Referentieprojecten

Bosvilla - Soest (2009)
  • Over dit project
    Een vrijstaande particuliere woning is in het bos verankerd. Het lijkt door het materiaalgebruik als een rots uit de grond omhoog gekomen. Het omliggende landschap is gemanipuleerd zodat er zelfs tot in de kelder daglicht binnenkomt. Lange zichtlijnen in en door de woning zorgen voor een magistrale beleving van het huis en zijn omgeving.
Twaalf Heren - Hilversum (2010)
  • Over dit project
    In hartje Hilversum zijn 12 individuele herenhuizen gerealiseerd. De 12 bewoners hebben grote invloed hadden op hun eigen woning. Indeling plattegronden en ramen, maar ook kleur gevel is volledig gekozen door de bewoner. En dat alles binnen één bouwsysteem.
Kadewoningen - Groningen (2010)
  • Over dit project
    De 25 woningen hebben elk een eigen uitstraling. Deze komt tot uitdrukking in de verticale geleding, de sculpturale vormgeving van de entreetrappen en de individuele kleursorteringen van de individuele gevels. Het ontwerp biedt ruimte voor allerlei koperswensen: extra dakterras aan zuidzijde of uitzicht op het water en diverse entree mogelijkheden.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88