kerssens | de ruiter architecten
Alkmaar

Bureauomschrijving

Ons bureau werkt veel en graag met particulieren. Het beschikt over de expertise om projecten van schets tot oplevering volledig te begeleiden. Doortastendheid, flexibiliteit en intensieve betrokkenheid zijn hierbij belangrijke voorwaarden om samen aan de slag te gaan. Voor ons is het dus belangrijk dat het klikt. De eerste stap is meestal een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bij ons bureau bepalen de wensen van de opdrachtgever, de locatie en het budget sterk de uitkomst van de ontwerpopgave. Daarnaast hebben we ons de laatste jaren specifiek toegelegd op CPO-projecten. De jarenlange ervaring die we hebben met het bouwen voor particulieren hebben we aangewend om goed en gedegen te kunnen bouwen met groepen.

Referentieprojecten

De Vrijegeest, CPO van 22 starterswoningen - Akersloot (2010)
  • Over dit project
    Dit woningbouwproject voor starters kenmerkt zich door de verregaande betrokkenheid van haar opdrachtgevers. Het gebouw is traditioneel van opzet maar eigentijds vormgegeven. Het gebouw is open aan de straatzijde & hoog en voornaam aan de pleinzijde. In het materiaalgebruik is gezocht naar warme kleuren met een ambachtelijke uitstraling
Vrijstaande, energieneutrale villa - Castricum (2010)
  • Over dit project
    Het ontwerp voor deze vrijstaande- , energiezuinige villa aan de rand van het duingebied kenmerkt zich door twee losse volumes, verbonden door een glazen middendeel. De twee volumes verschillen van karakter. Zo biedt het element aan de voorzijde privacy door de lage horizontale openingen in de gevel.
Uitbreiding en verbouw van een vrijstaande villa - Aerdenhout (2008)
  • Over dit project
    Voor deze, uit 1915 daterende, villa is door ons bureau een ontwerp gemaakt voor een intensieve verbouwing en uitbreiding. De woning is opgebouwd uit baksteen met een grote kap, dit geeft het pand een voornaam en rijzig karakter. De uitbreiding met een garage hebben we bewust onderdeel gemaakt van de tuinarchitectuur.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88