2by4-architects
Rotterdam

Bureauomschrijving

2by4-architects helpt particuliere opdrachtgevers in het realiseren van een op maat gemaakte woning. Hoe specifieker uw wensen zijn hoe beter wij aan de slag kunnen om uw droom te realiseren. 2by4 werkt in het ontwerpproces veel met maquettes en 3D programma's. Zo maken wij oplossingen snel inzichtelijk zodat de opdrachtgever op alle vlakken mee kan beslissen over hoe de woning er uit komt te zien. Voor veel opdrachtgevers ontwerpen wij tevens het vaste interieur en de tuin om zo tot samenhangend geheel te komen. Opdrachtgevers kiezen 2by4 vanwege de heldere communicatie, fijne detaillering , totale begeleiding en de goede nazorg. Bouwen met 2by4 is een zorgeloos avontuur.

Referentieprojecten

Wonen midden in de natuur - Breukelen (2012)
  • Over dit project
    Het unieke aan deze woning is de vertaling van de wens van de klant om zelfs binnen het gevoel te hebben midden in de natuur te staan. Dit is gedaan door twee glazen gevel die de ochtend en avond zon binnen halen, een zijwand die in zijn geheel opengezet kan worden en de voorzieningen die weggewerkt zijn in een kast die opgaat in een zij wand.
Renovatie monument tot modern appartement - rotterdam (2012)
  • Over dit project
    Een dubbele bovenwoning uit 1900 is gerenoveerd met behoud van historische details tot een modern woonhuis met dakterras en riante woonkeuken. Een appartement met gastenverblijf die van alle gemakken voorzien is en klaar is voor nog een keer 100 jaar. Het interieur is mee ontworpen en de uitvoering is door 2by4 strak begeleid.
Woning uitbreiding met praktijk aan huis - Nijverdal (2008)
  • Over dit project
    De uitbreiding van de woning bied ruimte aan een woonkeuken met een sterke relatie met de tuin en een praktijkruimte voor Cesar Mensendieck met een eigen toegang. Het glooiende terrein is doorgezet in de woning. Een groot overstek creƫert een veranda zodat met regenachtig weer buitengezeten kan worden.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88