Sputnik Architecture Urbanism Research bv
Rotterdam

Bureauomschrijving

PLANarchitectuur© is het concept dat door SPUTNIK is gelanceerd voor de particuliere woningbouw en CPO-projecten. Al vanaf € 1.500,- kunt u de ontwerp-expertise van de architecten van SPUTNIK inzetten om het ontwerp voor uw nieuwe woning te maken.   PLANarchitectuur© geeft een nieuwe kijk op het ontwerp- en bouwproces van uw woning. De traditionele manier van werken, waarbij de architect een ontwerp maakt van de eerste schets tot de laatste productie tekening is niet voor iedere opdrachtgever de juiste. Binnen de werkwijze van PLANarchitectuur© is het mogelijk om in ieder gewenst stadium het ontwerp over te dragen aan een bouwbedrijf.

Referentieprojecten

Woonhuis in het Veluws buitengebied - Emst (2000)
  • Over dit project
    200 m2, bouwkosten € 900.-/m2   Het Veluws buitengebied is beschermd en er zijn bouwregels opgesteld met een interessante logica: Hoe hoger het gebouw, hoe kleiner het toegestane bebouwd oppervlak. Daarom is een groot deel van het huis ondergronds, rond een patio georganiseerd.
Optoppen - Rotterdam (ntb)
  • Over dit project
    300 m2 / bouwkosten € 975,-/m2   De eigenaars van drie appartementen op de bovenste verdieping hebben de wens om uit te breiden op het dak van het gebouw. Lichtgewicht spanten overspannen tussen de dragende muren. Er valt heel veel daglicht in de appartementen en er ontstaan spectaculaire ruimtes
Achterhaven - Rotterdam, Historisch Delfshaven (2011)
  • Over dit project
    7.000 m2, 37 woningen, € 950,-/m2   Het plangebied is doorsneden door twee straatjes en twee stegen. Zo ontstaan negen bouwblokjes met vier grondgebonden kwadrantwoningen. Het resultaat van de stedenbouwkundige benadering is verrassend en transparant. De stegen bieden zicht op de historische monumenten aan de overzijde van de haven.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88