BO6
amsterdam

Bureauomschrijving

BO6 heeft veel ervaring met het bouwen van woonhuizen voor particulieren. Communicatie met de opdrachtgever en een transparant proces vinden wij erg belangrijk. In alle fasen van het ontwerp wordt een duidelijk beeld gegeven van de kosten. Architectuur is voor BO6 het maken van prettige en vanzelfsprekende ruimtelijkheid. In veel opdrachten ontwerpt BO6 ook het interieur. BO6 is lid van de BNA en BNI; Bond Nederlandse Architecten en Interieurarchitecten.

Referentieprojecten

Woonhuis Grote Rieteiland, IJburg - Amsterdam (2009)
  • Over dit project
    Waterwoning op het Grote Rieland IJburg. Het drielaagse woonhuis heeft een volume van ca. 800 m3 en een progamma van 260m2 BVO in 3 lagen. Alle "vaste"interieur elementen zoals keuken, kasten en sanitair zijn ook door BO6 ontworpen.
Woonhuis Rieteiland Oost, IJburg - Amsterdam (2010)
  • Over dit project
    Direct aan het water gelegen vrijstaand woonhuis, 320 m2 BVO en ca 950m3 inhoud in twee lagen. De begane grond heeft twee verschillende vloerniveau's om zowel de hoogte van de kelder als uitzicht over het water te optimaliseren.
Woonhuis Steigereiland, IJburg - Amsterdam (2007)
  • Over dit project
    Geschakelde stadswoning in drie lagen. De straatgevel is als houten, transparant, scherm uitgevoerd waarachter openslaande deuren zitten. In de woning verbind een grote vide de woonkeuken op de begane grond met de living op de eerste verdieping.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88