SILVERwonen architectuur
Hengelo

Bureauomschrijving

Zoekt u een architectenbureau voor de nieuwbouw of verbouw van uw droomhuis, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Silverwonen is een zelfstandig architectenbureau dat de nodige expertise in huis heeft voor het (ver)bouwen van luxe woonhuizen en exclusieve villa's specifiek voor u als particuliere opdrachtgever.

Referentieprojecten

Rietgedekte woning - te Hellendoorn (2009)
  • Over dit project
    Aan de rand van de Sallandse Heuvelrug in een landelijke omgeving staat deze statige villa. Een royale woning waar gespeeld is met open richting het landschap en meer privacy naar het openbare terrein.
Moderne Villa - te Rijssen (2011)
  • Over dit project
    In Rijssen staat deze moderne villa. In de woning is veel aandacht besteed aan het detail. Kenmerkend voor deze villa is het gebruik van louvres in de gevel. Deze houten panelen geven de woning een dynamische beeld en zorgen in het interieur voor een bijzonder lichtinval.
Eigentijdse woning - te Twello (2011)
  • Over dit project
    In de landelijke omgeving van Twello staat deze eigentijdse woning. De woning bestaat uit een woonhuis (met baksteen) en een schuur (houten gevelbekleding) waarin zich een atelier bevindt. De woning oriƫnteerd, zich middels de erkers, nadrukkelijk richting het omringende landschap.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88