INarchitecten
Amsterdam

Bureauomschrijving

INarchitecten is een architectenbureau dat het binnenste van de ruimte als meest belangrijke ontwerpcriterium ziet. Vanuit het binnenste van het gebouw wordt er gewerkt, letterlijk en figuurlijk, aan ruimten cq. architectuur die oorspronkelijk en eigenzinnig is. De karakteristieken van de opdrachtgever, het programma, de lokatie en vernieuwende idee├źn zorgen voor gelaagdheid en dubbelzinnigheid binnen het ontwerp. De buitenzijde, zeker niet minder belangrijk, is een logisch gevolg van wat zich binnen afspeelt. Ontwerpfacetten die wij hanteren zijn; ambigu├»teit (de dubbelzinnigheid en gelaagdheid), originaliteit en durf.

Referentieprojecten

Villa Landscape Kerckebosch Zeist - Zeist (2013)
  • Over dit project
    In voorbereiding. Landschap wordt woning en woning wordt landschap. Bij zowel het landschap als de woning worden de karakteristieken versterkt. Het landschap strekt zich uit in de woning, krijgt betekenis en geeft zijn kwaliteiten weer in de plattegronden en doorsneden; het landschap als vertrek.
Huis + Vrijstaande Villa Amsterdam - Amsterdam (2012)
  • Over dit project
    Villa 'huis +' Rieteiland oost, bvo 245 m2, vrijstaande villa op |Rieteiland-oost IJburg Amsterdam|
Quay house Woerden - Woerden (2010)
  • Over dit project
    Kadewoning aan het Balatonmeer te Woerden In een stedenbouwkundig plan van West 8 heeft Heilijgers Bouw te Amersfoort twee kadewoningen gerealiseerd. De fotografie is van Rutger Vos.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88