Abbink X De Haas architectures
Amsterdam

Bureauomschrijving

Abbink x de Haas architectures (2008) is in Amsterdam gevestigd en telt 10 - 14 medewerkers. De kernactiviteiten zijn ontwerp en onderzoek op het gebied van Architectuur en Stedenbouw. Daarnaast worden regelmatig uitstapjes gemaakt naar de disciplines kunst, productontwikkeling, interieur en landschap. Het bureau werkt zowel proces- als productgericht. Alle projecten worden integraal benaderd: analytisch, technisch, methodologisch en conceptueel. Hierbij worden uiteenlopende randvoorwaarden in kaart gebracht, en vindt er een doorlopend uitwisseling plaats met adviseurs, gebruikers, overheid en opdrachtgevers.

Referentieprojecten

Tussen de Lakens - Amsterdam (2012)
  • Over dit project
    Midden in het Blaauwlakenblok, in het centrum van Amsterdam, ligt deze woning met atelier. De combinatie van omgeving, oude stegenstructuur en bewoners resulteerde in het ontwerp: een strakke witte schatkist met gesluierde facade waarin een kleurrijk gezin een eigen wereld creeert.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88