Architectenbureau K2
Amsterdam

Bureauomschrijving

Architectenbureau K2 bouwt door heel Nederland huizen waarbij mens, locatie en techniek centraal staan. Waar het goed wonen is, zonder dat er op voorhand in standaard oplossingen gedacht is. Huizen die nu goed functioneren, maar ook voorbereid zijn om veranderingen in bewoning op te kunnen vangen. Een goed huis is maatwerk. Omdat ieder mens anders is, kan geen huis hetzelfde zijn. Wij zijn ervaren geraakt in het bedenken van gebouwen die duurzaam, betaalbaar en bouwbaar zijn, en waar controlerende instanties goedkeuring aan verlenen. Kom eens langs voor een goed gesprek.

Referentieprojecten

Huis V-V - Diemen (2001)
  • Over dit project
    In Huis V-V zijn alle ruimten met elkaar verbonden, maar visueel onderbroken door strategisch geplaatste objecten en wanden. Het huis blijft hierdoor transparant, zonder onmiddellijk haar kwaliteiten prijs te geven. Doordat elke ruimte een verschillende oriƫntatie heeft en een verschillende hoogte lijkt het huis veel groter dan het is.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88