Factor Architecten
Duiven

Bureauomschrijving

Factor Architecten staat voor duurzame architectuur en stedenbouw gericht op de specifieke situatie en vraagstelling. In de formulering van een helder ontwerpconcept spelen ruimte, routing, structuur, licht en materiaalgebruik een grote rol. Een secure, kostenbewuste en milieubewuste detaillering ondersteunt het ontwerp. Factor Architecten maakt bijzondere projecten in binnen- en buitenland vanuit een professionele benadering, gesteund door de uitgebreide expertise van ingenieursbureau IA Groep. Factor Architecten ontwerpt woningen, scholen, resorts, utilitaire projecten, interieurs, renovaties en stedenbouwkundige plannen.

Referentieprojecten

CPO Starterswoningen Braamt - Braamt (2009)
  • Over dit project
    Het ontwerp bestaat uit elf woningen. De woningen ademen een historische sfeer uit, passend bij de naastliggende nieuwbouw en de dorpskern van Braamt. Iedere woning heeft een gelijke basisopzet. Door deze basis eenvoudig te houden is ruimte gecreƫerd om te spelen met opties in de gevels en plattegronden.
Villa Beekbergen - Beekbergen (2007)
  • Over dit project
    Het interieur is zichtbaar door de op diverse plaatsen opengesneden kegelvorm. In het souterrain bevindt zich de garage en de secundaire ruimtes. Daarboven de keuken en het masterbedroom gedeelte. Via de eetkamer komen we op het hoofdniveau met woonkamer. Onder het te openen glazendak tot slot het fantastische zwembad.
SIR-55 Patiowoningen Gilze-Rijen - Gilze-Rijen (2008)
  • Over dit project
    Uitgangspunt voor SIR-55 is dat alle woningen royaal en comfortabel zijn. De combinatie van gelijkvloers wonen en slapen staat hierin centraal. De hoofdopzet van het plan bestaat uit een duidelijk doorlopende en herkenbare plint met daarop ondergeschikte dakopbouwen. De verticale elementen in de plint zorgen voor een ritmiek in de lange gevel
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88