Bureau MT
Amersfoort

Bureauomschrijving

Bureau MT uit Amersfoort is een creatief en bevlogen architectenbureau. Betrouwbaar, persoonlijk, en met veel ervaring. Met een heldere communicatie en een persoonlijke benadering bieden wij meer dan alleen goede en unieke ontwerpen. Bureau MT streeft graag integrale ontwerpen na. Inspiraties, wensen en dromen van de klant combineren wij het liefst in één heldere ingreep. Daarbij kijken we graag over muren heen en betrekken we het interieur en de buitenomgeving in het ontwerp. Die integrale benadering komt ook tot uitdrukking in de samenwerking met andere ontwerpers en adviseurs, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, interieur- en tuinontwerp.

Referentieprojecten

Villa Vathorst - Amersfoort (2012)
  • Over dit project
    In de wijk Vathorst (Amersfoort) heeft Bureau MT voor een gezin met vier kinderen een woning ontworpen op een vrije kavel. De woning wordt uitgevoerd als een zeer enegiezuinige woning. Daarnaast wordt gebouwd in een systeem, staalframebouw, dat zeer goed recyclebaar is.
Ik Kies Kleur! - Almere (2012)
  • Over dit project
    Ik Kies Kleur! is een woonconcept voor particulier opdrachtgeverschap. Het is ontwikkeld in het kader van de Ibba (ik bouw betaalbaar in Almere) regeling. Ik Kies Kleur! heeft een eigentijdse vormgeving met volop keuzemogelijkheden. Dit plan is ontwikkeld samen met ir. G. van der Veen, architect Ommen.
Verbouwing woning Soest - Soest (2012)
  • Over dit project
    Deze woning uit de periode rond 1950 wordt verregaand verduurzaamd middels isolatie en installatiesystemen. Daarnaast krijgt de woning een volledig nieuwe indeling waarmee de relatie van de woonruimten met het omliggende bos geoptimaliseerd wordt.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88