Project.DWG_architectuur
Enschede

Bureauomschrijving

De architectuur [het exterieur] van Project.DWG kenmerkt zich veelal als helder en iconografisch vormgegeven objecten. Wij streven ernaar om tijdloze architectuur te realiseren. De interieurs van de projecten zijn daarentegen veelal verrassend en ruimtelijk van opzet. Door middel van onder andere doorkijken, binnentredend daglicht en verschillende vloerniveau’s ontstaat er een enorme rijkdom aan ruimtelijkheid. Het bureau werkt aan projecten vanuit de gestelde opgave en haar opdrachtgever, maar is niet bang een antwoord te geven op een nog niet gestelde vraag. De ontwerpen zijn specifiek en uitgesproken en zoeken altijd naar een versmelting van een juiste functionaliteit, een ruimtelijke beleving en een zorgvuldige vormgeving.

Referentieprojecten

project.JAX - Enschede (2005)
  • Over dit project
    Deze industrieel ogende woning is op een bijzondere wijze op het kavel gepositioneerd. De diagonale positionering veroorzaakt verschillende kleine tuinen en benadrukt de entree. Het wonen bevindt zich op het basement, terwijl het slapen zich er juist in afspeelt. Hierdoor is een omgedraaide woningtypologie ontstaan. http://www.projectdwg.com/jax/
project.TAS - Enschede (2011)
  • Over dit project
    Om de privacy te waarborgen vanaf de hoge naastgelegen woningen en de vorm van het perceel te benadrukken, is gekozen om de woning aan de rand ervan te plaatsen. De vormgeving die hieruit ontstond leverde twee in elkaar geschoven volumes op. De gevels die om de volumes schuiven, bestaan uit een donkere baksteen, betonnen wanden en vergrijst hout.
project.IBB - Almere (2012)
  • Over dit project
    Binnen het ‘Ik bouw betaalbaar’ programma te Almere hebben wij een hele reeks woningen mogen realiseren. Door elke opgave opnieuw te formuleren, krijgt de individuele opdrachtgever een eigen plattegrond. Deze oorspronkelijkheid wordt ook vertaald in de unieke gevels; deze zijn bedacht als twee door elkaar verweven metselwerk patronen.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88