Laura Weeber Architect
Rotterdam

Bureauomschrijving

Een eigen huis bouwen is het leukste wat er is. Iedereen zou het een keer moeten doen. LWA zorgt ervoor dat dit een aangename ervaring wordt. Wij helpen u bij het nemen van beslissingen, we loodsen het plan door het vergunningen traject en we begeleiden de aanbesteding en het bouwproces. Ondertusssen kunt u zich concentreren op u woonwensen. Het ontwerpen van de woning is een fantastisch proces, waarbij opdrachtgever en architect elkaar inspireren. Belt u gerust voor een vrijblijvend gesprek.

Referentieprojecten

Villa Moliets - Moliets-et-Maa, Frankrijk (2009)
  • Over dit project
    Deze Villa in het bos van Moliets-et-Maa maakt optimaal gebruik van de ligging tegen een heuvelwand. De stedenbouwkundige randvoorwaarden schreven een traditioneel huis voor met een kap en een ingetogen materiaalgebruik. De ruime gelijkvloerse hoofdwoning, boven en een gasten appartement beneden, hebben beide een eigen orientatie op de tuin.
Woning in Baarland - Baarland gemeente Borsele (2013)
  • Over dit project
    De opdrachtgevers wilden een eenvoudig, goedkoop en eigenwijs huis. Het is de woning bij een akkerbouwbedrijf op een nieuw op te richten erf. Voor de woning is dezelfde bouwtechniek gekozen als voor de naastliggende schuur: stalen damwandprofielen op een lichte staalconstructie. Het levert een verrassend goedkoop en zeer goed geisoleerd huis op.
Groeiwoningen - Almere Buiten (2001)
  • Over dit project
    Kopers van deze woningen konden de lengte en de indeling van de woningen vooraf bepalen. Er konden dakkapellen en overkappingen aan toe worden gevoegd. Bovendien zijn deze huizen na oplevering nog makkelijk zelf uit te breiden. Alle 37 woningen hebben dezelfde gebogen kap, maar de charme van het project zit hem in de individuele verschillen.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88