SOOH
Amsterdam

Bureauomschrijving

SOOH ontwerpt, ontwikkelt en hergebruikt. Duurzaam, met een verhaal, met een karakter en een kwaliteit die herkenbaar is en gewaardeerd wordt. Woningen met een heldere en herkenbare architectuur, waar het door de aandacht voor licht, ruimte en de plattegrond een genot is om in te wonen. Samen met een afgewogen materiaalkeuze en zorgvuldige detaillering zullen deze elementen bijdragen aan de duurzaamheid van de woning. Naast het ontwerpen van uw woning adviseren en begeleiden we ook bij de vergunningenaanvraag, de prijs- en contractvorming, de aanbesteding, de bouw van uw woning en de uiteindelijke oplevering. Neemt u voor meer en uitgebreidere informatie over zelfbouwen gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Referentieprojecten

Waterwoning IJburg - Amsterdam (2010)
  • Over dit project
    De waterwoning is het resultaat van een zoektocht naar de balans tussen openheid en geborgenheid in een stedelijke omgeving. De tuinen vormen een groene overgangs- en privacyzone tussen het wonen en de openbare ruimte. Het water, soms een zwemvijver en soms een ijsbaan, geeft het hele jaar een vakantiegevoel, vanaf de eerste stap op de steigers.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88