Hersbach-Architecten
Rotterdam

Bureauomschrijving

Peter Hersbach en Tineke Konst vormen het gezicht van HERSBACH - ARCHITECTEN. Het bureau werkt aan een grote diversiteit van opdrachten van woningbouw, utiliteitsbouw, interieurs en stedelijke plannen. Onafhankelijk van de grootte van de opgave is het vertalen van het unieke van iedere opdracht in een krachtig ontwerp voor ons een gegeven. Het vertalen van de potenties van de opgave en zijn context naar ruimtelijke kwaliteit zijn belangrijke uitgangspunten bij het invullen van de wensen van onze opdrachtgevers.

Referentieprojecten

de tweeling van 16-hoven - Rotterdam (2013)
  • Over dit project
    Het plan bestaat uit 2 woningen aan de rand van de polder zestienhoven aan de Overschiese Kleiweg, een van de oude linten aan de noordzijde van Rotterdam. De woningen zijn in context en samenhang met de omgeving vormgegeven met een eigentijdse uitstraling. De woning is half in de dijk ingebouwd.
Uitbreiding Woonhuis - Rotterdam (2012)
  • Over dit project
    Tegenover de molen in Overschie op een markante plek aan de kop van de wijk is een toevoeging aan het woonhuis gerealiseerd. De uitbreiding bestaat uit een vergroting van de woonkamer, slaapkamers en een extra badkamer. De gevel is uitgevoerd als pui, waarmee door de transparantie de relatie woonkamer, tuin en molen ervaarbaar zijn.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88