MADE architecten
Rotterdam

Bureauomschrijving

MADEarchitecten is een flexibel architectenbureau met een uitgebreide ervaring in de woningbouw. Vanaf het begin zijn de gerealiseerde projecten opgevallen door de gedurfde mix van pragmatisme en architectonische visie. MADE’s architectuur is een voortdurende zoektocht naar stoere robuuste gebouwen die onmiddellijk herkenbaar zijn en een grote vanzelfsprekendheid uitstralen. MADE’s houding ten opzichte van architectuur wordt gekenmerkt door pragmatisme. Architectuur is een mooi vak waarbij dromen voortdurend worden getoetst aan de budgettaire realiteit. Voor MADE ligt in die spanning de grootste uitdaging.

Referentieprojecten

De Korf - Almere (2011)
  • Over dit project
    De Korf is een bolvormige woning met 4 kamers en twee badkamers en een berging op de begane grond en wonen op de verdieping. De Korf kan gebouwd worden vanaf 205.000,- inclusief bijkomende kosten en BTW, excl grond. De woning is extreem energiezuinig en wordt gekenmerkt door een weldadige ruimte op de verdieping.
De Schieschuur - Rotterdam (2002)
  • Over dit project
    Verbouw van verwaarloosde schuur tot patiovilla. In de 165m2 grote woning zijn 2 patio's aangebracht die niet alleen buitenruimte verzorgen maar ook de prachtige omgeving uitbuiten. De woning bevat 4 to 5 slaapkamers en een grote/hoge woonkamer.
Holtenbroek - Zwolle (2007)
  • Over dit project
    Voorbeeldproject van eengezinswoningen. Dit project bestaat uit 70 woningen, in opdracht van een woningbouwvereniging. Er is geen enkele reden om deze woningen niet in een kleine serie te bouwen met een groep particulieren.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88