Espace-Continue
Rijswijk

Bureauomschrijving

Espace-Continue ontwerpt als architect voor diverse opdrachtgevers uiteenlopende projecten. Duurzame ontwikkeling is geen bijzaak maar noodzaak en wordt altijd vanaf het begin geintegreerd. Het gehele traject van initiatief tot oplevering kan voor u begeleid worden. Prima ervaringen zijn opgedaan met particuliere opdrachtgevers.

Referentieprojecten

Zelfbouw - woning modelleer pakket - Rijswijk Buiten en andere lokaties (2013)
  • Over dit project
    Hebt u zelfbouwplannen? Dan is het zaak om al in een vroeg stadium na te denken over uw ideale woonhuis. In dit pakket zitten wat ingredienten om zelf aan de slag te gaan met uw ideeen en enthousiast te worden. Dat vormt een mooi startpunt om verder met elkaar in gesprek te raken. Vraag het pakket vrijblijvend aan, contactgegevens zie website.
Gevelrenovatie - Rijswijk (2009)
  • Over dit project
    Achtergevel van een woning volledig gerenoveerd. Door uitgekiende abstracte details is een heldere belijning en verdeling aangebracht.
Transformatie tot woonhuis - Delft, binnenstad (2012)
  • Over dit project
    Een voormalige jongerenopvang aan de Baljuwsteeg in de binnenstad van Delft is omgebouwd tot een riante woning. De kap is opgetild om een bruikbare verdieping te maken, de open begane grond is met een grote glaspui verbonden met de ruime stadstuin. Met de orientatie is gebruikgemaakt van de bezonning als passieve energiebron.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88