SHP Architecten
Zoeterwoude

Bureauomschrijving

SHP architecten is een bureau met een zeer gevarieerd opdrachtenpakket. Het bureau is in 1970 door Louis Bosman opgericht en wordt thans voortgezet onder leiding van Ben Schildwacht en Peter van Hofwegen. Binnen het bureau wordt in vast teamverband aan projecten gewerkt. Voor grote projecten wordt op projectbasis versterking ingehuurd. Op deze wijze behouden wij een vaste kern van zeer breed inzetbare mensen. De projecten betreffen met name opgaven in Nederland, al hebben wij ook verschillende opdrachten in Frankrijk gedaan. Wij voeren over het algemeen zelf directie, houden toezicht en schrijven zelf onze bouwkundige bestekken.

Referentieprojecten

restauratie Hofstede Oud Raadwijk - Zoeterwoude (2013)
  • Over dit project
    Het pand is vermoedelijk in 1852 als hofstede gebouwd, deels op de fundering van een voormalig gebouw.In de oorlogsjaren werd de stal afgebroken en in de jaren 50 vervangen door een blokvormige aanbouw. Het pand staat in Zoeterwoude bekend als het huis van dokter Kortmann.
Villa langs de Oude Rijn - Zoeterwoude Rijndijk (2004)
  • Over dit project
    Op een betrekkelijk smal kavel wilde onze opdrachtgever een zo ruim mogelijke woning. Omdat de goothoogte max 6m bedroeg, is gekozen voor een gebogen kap. Aan de Rijnzijde bevindt zich een brede, deels dubbelhoge, woonkamer met uitzicht over de Rijn. Een grote werkkamer op de verdieping grenst aan de vide en is hiervan afgescheiden met schuiframen.
Herbestemming Watertoren - Leiden (nvt.)
  • Over dit project
    In overleg met een importeur van keramische producten hebben wij de gemeente / RAP, via een ideeƫnprijsvraag, een plan aangeboden voor herbestemming. Het voormalige watervat zou de showroom bevatten, in de basis de kantoren en een penthouse op het dak. Vanwege de monumentaliteit hebben we slechts met toevoeging het beoogde programma gerealiseerd.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88