Roodbont Architecten
Utrecht

Bureauomschrijving

Roodbont architecten = 1. Een architectenbureau dat werkt op het snijvlak van stad en land, van architectuur en stedenbouw, binnen en buiten.. 2. van mening dat architectuur een meerwaarde moet bieden aan de gebruiker, opdrachtgever, aan de maatschappij. 3. Kleurrijk, veelzijdig , efficient en daadkrachtig 4. een architectenbureau dat verrassende maar herkenbare architectuur maakt, dat complexe opgaven vertaalt naar de essentie. 5. gericht op duurzaam bouwen. 6. klaar voor het integraal bouwen en BIM (Bouw Informatie Model) 7. Marc Eijkelkamp met 15 jaar ervaring in alle fasen van de bouw, in complexe maar ook eenduidige opgaven.

Referentieprojecten

Geschakelde dijkwoningen - Amstelveen (2010)
  • Over dit project
    De twee woningen zijn identiek in massa, materiaalgebruik en detaillering, echter ze zijn ten opzicht van elkaar gedraaid en wat indeling betreft totaal verschillend. Het zijn woningen van 1 laag met steile kap en witte gestuukte gevels, zwarte gladde dakpannen, blank gelakte kozijnen en zinken erkers, goten en dakkapellen.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88