GAAGA studio for architecture
Leiden

Bureauomschrijving

Sinds de oprichting in 2007 werkt GAAGA aan een verscheidenheid aan ruimtelijke ontwerpopgaven, waarbij het ontwerpen van woningen voor particulieren een prominente plaats inneemt. Wij beschouwen aspecten als doordacht ruimtegebruik, lichtinval, routing, geraffineerde details en bijzondere verwerking van materialen van groot belang in het realiseren van een aantrekkelijke, duurzame en waardevolle omhulling van en voor de hedendaagse manier van leven. Wij zijn van begin tot eind betrokken bij het project en zorgen voor de technische detaillering en de begeleiding van het bouwproces. Eveneens adviseren we op het gebied energieprestatie, duurzaamheid en bouwkosten.

Referentieprojecten

Stripe House - Leiden (2012)
  • Over dit project
    Op een klein hoekperceel van 90 m2 in het midden van het binnenstedelijk plangebied Nieuw Leyden is deze duurzame woon-werk-woning gesitueerd die opvalt door de streepvormige inkervingen in het buitenstucwerk. Het project bestaat uit een drielaagse opeenstapeling van woon- en werkprogramma.
V-House - Leiden (2010)
  • Over dit project
    V-huis is een abstract vormgegeven, wit gepleisterd huis, waarvan de V-vormige daklijn het meest in het oogspringende kenmerk is. Het dak,vervaardigd van houten dakspanten in combinatie met houten dakplaten, is ontworpen naar het voorbeeld van een traditioneel zadeldak, met het verschil dat de nok is ‘omgekeerd’ en het laagste punt vormt.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88